Kilpailukutsut

PUKURATSASTUSKILPAILUKUTSU

 

Tervetuloa Enjalan ratsastajat ry:n järjestämiin

leikkimielisiin pukuratsastuskilpailuihin sunnuntaina 16.12!

 

Luokka 1a junioreille, avoin kaikille

Luokka 1b senioreille, avoin kaikille

 

Pukukouluratsastus KÜR

Ohjelmassa on esitettävä käyntiä, ravia ja laukkaa. Vaikeusaste vapaavalintainen. Ohjelman kesto max. 5 minuuttia.

 

1.Ilmoittautuminen alkaa ti 27.11 klo 15, jolloin ilmoittautumislomake Enran nettisivuilla aukeaa. Pukuratsastuskilpailut ovat harjoituskilpailut, joten ilmoittautumiset tehdään vanhaan malliin nettisivuilla olevan lomakkeen kautta KIPA:n sijaan. Ilmoittautumiset 9.12 mennessä. Ratsastuskouluhevosten varaukset tiistaina 27.11 alkaen päivystysaikaan klo 14-15 tallin numerosta. Peruutukset viimeistään pe 14.12.

2. Arvostelupöytäkirjassa on erillinen arvostelukohta puvuille. Kaikenlaiset puvut ovat sallittuja, kunhan ne ovat ratsastaessa turvallisia. Myös hevosta saa halutessaan koristella. Kypärä on pakollinen ja raippa on sallittu sekä kuolainvalinta vapaa. 

3. Musiikki on toimitettava järjestäjille lauantaina 15.12 kilpailijainfon yhteydessä. Ensisijaisesti musiikki mp3-muodossa muistitikulla nimellä varustettuna ja kappale selkeästi nimettynä. Jos kappale löytyy Spotifystä, ei muistitikkua tarvita. Youtubesta tulevat musiikit tulee ladata muistitikulle ja toimittaa järjestäjille. Oman musiikin puuttuessa järjestäjä valitsee musiikin.

4. Ilmoittautumismaksu on 15€ + ratsastuskouluhevosilla kilpaileville hevosenvuokra 20€.

5. Kilpailuihin voi osallistua myös pukuratsastusesityksellä ryhmässä. Ryhmäkoko max. 4 ratsukkoa! Ryhmässä kilpaileville ilmoittautumismaksu on myös 15€ / per ratsastaja.

6. Kaikki maksut maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

7. Kilpailijainfo la 15.12 klo 18, jonka yhteydessä kouluaitojen pystytys sekä musiikkien testaus.

8. Kilpailijainfossa ratsastajille jaetaan kuulutusta varten kysely ratsastettavasta ohjelmasta, joka palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä kilpailupäivänä.

9. Lähtölistat Enran nettisivuilla viimeistään lauantaina 15.12!

10. Esitykset arvostelee Joulupukki!