Hallituksen keväisiä terveisiä

7.5.2024

EnRan hallitus kokoontui keväisissä merkeissä sunnuntaina 28.4 heti seuran sääntömääräisen kevätkokouksen jälkeen.

Kokouksessa käytiin läpi muun muassa seuran taloustilanne, joka todettiin hyväksi. Alkuvuodesta on jaettu vuoden 2023 seuratukea niille jäsenille, jotka ovat täyttäneet tuen saamisen kriteerit.

Hallitus teki tilannekatsauksen sponsorointiin. Pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden lisäksi on saatu uusia, muun muassa uusi sponsorieste, joka toivottavasti saadaan toimitetuksi ja näytille kesäkuun alun kilpailuihin. Kaikki tämän hetkiset yhteistyökumppanit on nähtävissä kotisivuilla etusivun alaosassa.

Hallitus keskusteli kevättalvella järjestetyn jäsenkyselyn tuloksista. Saatuihin vastauksiin oltiin tyytyväisiä, sillä seuran toiminta keräsi kiitosta mutta sai myös hyviä kehitysehdotuksia. Seura on jo kuluneen vuoden aikana panostanut viestinnän tehostamiseen muun muassa päivittämällä kotisivut ja lisäämällä tiedotusta tallin ilmoitustaululla sekä somessa ja kotisivuilla. Jäsenet ilmaisivat kiinnostusta myös muihin tapahtumiin kuin kilpailuihin, kuten hevosaiheisiin luentoihin, yhteisiin retkiin ja oheisliikuntaan. Suunnitelmissa onkin jo seuran ja tallin yhteinen talkoopäivä, lisää simulaattorikäyntejä sekä maastoratsastusta.

Keskustelunaiheena oli myös Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelma, ja hallitus päätti ottaa tarkastelun alle toiminnan kehittämisen kohti ensimmäistä tähtimerkkiään. Jäsenistö tulee kuulemaan (sekä halutessaan osallistumaan) lisää seuran tekemästä kehittämistyöstä ja matkasta kohti auditointia.


Aurinkoisin terveisin,

EnRan hallitus