© Ilkka Lastumäki

Liity jäseneksi

Seuran jäsenenä saat monenlaisia etuja, muun muassa alennuksia seuran järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Kaikki kysymykset koskien jäsenyyttä voit osoittaa jäsensihteerillemme sähköpostitse osoitteeseen enra.jasen@gmail.com.

Voit liittyä jäseneksi helposti alla olevasta linkistä löytyvän liittymislomakkeen kautta. Jäsenyytesi astuu voimaan, kun jäsenhakemuksesi on käsitelty ja olet maksanut jäsenmaksun.

Jäsenlajit

Täysjäsen (seniori tai juniori)

○ Ratsastusseuran täysjäsenenä olet oikeutettu kaikkiin liiton ja seuran tarjoamiin jäsenetuihin, joita on muun muassa Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva ja Hippos-lehti. Ratsastaja on juniorijäsen sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana hän täyttää 18 vuotta.

Perhejäsen

○ Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa, ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Perhejäsenen edut ovat muutoin samat kuin täysjäsenellä seuraavin poikkeuksin:

○ Perhejäsen ei saa Hippos-lehteä omalla nimellään (talouteen tulee joka tapauksessa jo yksi Hippos-lehti täysjäsenen nimellä).

○ Perhejäsenelle ei voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia.

Kannatusjäsen

○ Kannatusjäsenenä olet tervetullut osallistumaan seuran järjestämiin tapahtumiin (kilpailut, koulutukset, valmennukset, kurssit yms.). Huomioithan että kilpaillessa täytyy kuitenkin kuulua varsinaisena jäsenenä johonkin Suomen Ratsastajainliiton ratsastusseuraan.

Jäsenhuone

Jäsenhuone on Suomen ratsastajainliiton sähköinen palvelualusta, joka tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi.

Jäsenhuoneeseen kirjaudutaan jäsennumerolla tai sähköpostiosoitteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan "Tilaa uusi salasana" -linkistä.

Jäsenhuoneesta löydät muun muassa:

Sähköisen jäsenkorttisi. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi.

Jäsenlaskusi. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta.

○ Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi ja puhelinnumerosi jäsenhuoneessa.

○ Seurasi yhteystiedot. Jäsensihteerin tiedot, seuran kotisivut sekä lyhyen infon seurasta.

○ Vuosittaiset yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.

○ Säännöllisesti vaihtuvat ajakohtaiset jäsenedut. Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin. Kannattaa olla jäsen jo tammikuusta alkaen, näin pääset hyödyntämään kaikki vuoden aikana tarjolla olevat edut ja hyödyt!

○ Materiaalia harrastuksesi tueksi.  Löydät jäsenhuoneesta mm. tehtäviä ja lisämateriaalia hevoskerhoihin, psyykkisen valmennuksen harjoituksia sekä mielenkiintoisia SRL:lle tehtyjä opinnäytetöitä.