Hevostaito- ja junnukerhot

Hevostaitokerho

Haluaisitko oppia lisää hevostaitoja rennossa ja innostavassa ympäristössä? Hevostaitokerho on suunnattu kaikille ja kaikenikäisille, jotka haluavat oppia ja kehittää taitojaan hevosten käsittelyssä ja hoidossa maasta käsin. Ohjaajien johdolla saat mahdollisuuden syventyä hevosten maailmaan turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Kerhossa keskitytään hevosen hyvinvointiin, hoitoon ja käsittelyyn erilaisissa tilanteissa.

Hevostaitokerho täydentää tallin maksullisia hoitokursseja tarjoamalla lisämahdollisuuksia hevostaitojen oppimiseen ja kehittämiseen. Kerhon ohjaajat voivat ottaa vastaan Hevostaitomerkki-suorituksia. Mikäli olet kiinnostunut hoitohevosesta Enjalan tallilla, sinulla tulee olla hevosen hoidon Hevostaito-merkki suoritettuna.

Kokoontumiset tapahtuvat Enjalan tallilla noin kerran kuussa, ja ilmoitamme niistä erikseen seuran kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Hevostaitokerho on Enran jäsenille ja tallin kävijöille maksuton.

© Ilkka Lastumäki

Junnukerho

Junnukerho tarjoaa junnuikäisille tilaisuuden viettää aikaa talliympäristössä heppa-aiheisten aktiviteettien parissa ja samalla tutustua muihin tallin nuoriin. Junnukerho on avoin kaikille Enjalan tallin nuorille harrastajille.

Kerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa tai kahdessa. Kerhokerrat ovat täynnä hauskoja aktiviteetteja ja yhteistä tekemistä junnujen kesken. Pelaamme, opettelemme hevostaitoja ja koemme jännittäviä hetkiä esimerkiksi poniagilityn parissa. Voit halutessasi myös ehdottaa ohjaajalle mieluisaa yhdessä tekemistä.

Junnukerhon kokoontumisista ilmoitetaan seuran kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, voit osallistua silloin kun sinulle sopii, eikä erillistä ilmottautumista tarvita. Kerho on maksuton.