Enjalan Ratsastajat ry on Enjalan tallilla toimiva ratsastusseura, joka on perustettu vuonna 2010. Seura on Suomen Ratsastajainliiton jäsen ja noudattaa kaikessa toiminnassa Suomen Ratsastajainliiton sääntöjä ja toimintaohjeita. Seurasta käytetään lyhennettä EnRa. Jäseniä seurassa on yli 200, joista suurin osa ratsastaa Enjalan tallilla.

Tavoitteemme on lisätä jäsentemme ratsastustaitoa ja hevostietoutta. Seuraan liittyminen tarjoaa erinomaisen tilaisuuden solmia uusia ystävyyssuhteita ratsastusyhteisössä, oppia lisää hevosista tai aloittaa kilparatsastus.

Olemme lämminhenkinen seura, joka arvostaa kaikkien yhdenvertaisuutta, eläinten oikeuksia ja ympäristöä.

© Ilkka Lastumäki

Arvot

Olemme ylpeitä arvoistamme, jotka muodostavat perustan toiminnallemme ja luovat yhteisömme vakaan pohjan.

○ Yhdenvertaisuus on toimintamme kulmakivi. Olemme turvallinen, tasa-arvoinen ja erilaisuutta kunnioittava yhteisö. Turvaamme tallilla ja sen ympäristössä kiusaamisvapaan ilmapiirin kaiken ikäisille harrastajille.

○ Hevosharrastus on yhteistyötä ihmisen ja hevosen välillä, ja pidämme huolta siitä, että jokainen tallin kävijä kohtaa hevosen arvokkaasti ja kunnioittavasti.

○ Toimimme vastuullisesti ympäristöä kohtaan. Pyrimme vaalimaan kestäviä käytäntöjä ja huolehtimaan ympäröivästä luonnosta. Kehitämme toimintaamme minimoidaksemme ympäristövaikutuksiamme ja kannustaaksemme jäseniämme tekemään samoin.