EnRan edustus kouluratsastuksessa ESRA:n alueen Ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuskilpailuissa

15.5.2024

Enjalan tallin talent- ja valmennusryhmien ratsastajat osallistuvat toukokuussa vuoden 2024 Etelä-Suomen alueen Ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuskilpailuihin!

Kilpailut ratsastetaan sunnuntaina 19.5 kouluratsastuksen ja viikkoa myöhemmin 26.5 esteratsastuksen merkeissä Porvoon Ratsutallilla. Kilpailut järjestää yhteistyössä Porvoon Ratsutalli ja Mustavuoren Ratsastajat.

Enjalan tallilta ensimmäisenä ratsastettaviin kouluratsastus mittelöihin on lähdössä huimat 17 ratsukkoa! Mestaruuskilpailuissa ratsastettavat luokat on jaettu poni-, juniori-, U25, seniori- ja aikuisratsastajiin. Enralaisia osallistuu kaikkiin muihin paitsi U25 luokkaan. Henkilökohtaisen mestaruuden lisäksi kilpailuissa ratsastetaan joukkuekilpailuna ratsastuskoulujen välinen lajimestaruus.

Tulevalle sunnuntaille on luvattu lämmintä ja aurinkoista säätä, joten ota aurinkorasva ja tallikaveri mukaan, ja suuntaa Porvoon kauniisiin maisemiin kannustamaan Enralaiset menestykseen! Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata reaaliaikaisia tuloksia Equipen kautta. Kisapäivän kulkua pääsee seuraamaan myös instagramista Enjalan kisatiimi.

 

Koulukilpailuissa ratsastavat Enjalan tallin ratsukot:

 

© Minttu Koponen / aaveen.net

Mariella Niikko - Cosmo

Mariella Koskinen - Cosmo

Pilvi Hakala - Astral

Oona Salo - Astral

Minea Puumala - Ahabe

Aino Lastumäki - Ahabe

Essi Ronkainen - Carmark's Hazelnut

Emma-Sofia Torvinen - Dolars

Venla Ritola - Dolars

Fanny Sarkonen - Free

Jenni Häyhä - Lavendel

Siiri Pulkka - Lavendel

Laura Linna - Portugal

Teresa Nyberg - Karmark's Violin

Heidi Mattila - Karmark's Violin

Rainer Hiltunen - Portugal

Sini Mustaniemi - Free

 

Kaikki kisojen osallistujat on nähtävillä Kipassa.