Vuoden 2024 RKO-mestaruudet ratkotaan Ypäjällä kesäkuun viimeisenä viikonloppuna

25.6.2024

Yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut pidetään kesäkuun 28.-30. Kilpailun järjestävinä tahoina ovat tältä vuodelta tuttuun tapaan yhteistyössä Hämeen Ratsastajat ja Ypäjän Ratsastajat Ypäjän hienoissa puitteissa. Kilpailuissa ratkotaan mestaruudet koulu-, para-, kenttä- ja esteratsastuksessa. RKO-mestaruudet ovat hieno ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen tapahtuma, joka on monelle ratsastuskoululle ja oppilaalle vuoden ehdoton kohokohta.

Enjalan tallin valmennus- ja talentratsukot lähtevät kilpailemaan koulu- ja esteratsastuksessa. Kuluneella viikolla ratsukot ovat valmistautuneet valmennuskurssin merkeissä, ja harjoittelu huipentuu odotettuihin kilpailuihin.

Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut, tuttavallisemmin "Tuntsarit", ovat ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kilpailemaan monipäiväisiin kilpailuihin. Kilpailut alkavat perjantaina koulukarsinnoilla, ja lauantaina jatketaan koulufinaaleilla sekä esteratsastuksen tervetuliaisluokilla. Sunnuntaina viikonloppu huipentuu jännittäviin estefinaaleihin.

Enjalasta Tuntsareihin kilpailemaan on lähdössä kaikkiaan 15 ratsastajaa ja yhdeksän ratsua. Mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan, ratsukoiden menestystä voit seurata reaaliaikaisesti Equipe Onlinesta, kilpailuista livelähetystä näkee Clip My Horselta ja tunnelmia kilpailuista instagramista @enjalankisatiimi tililtä.

 

Tulossa on hieno, kesäinen viikonloppu. EnRa toivottaa rutkasti onnea ja menestystä koko kisatiimille!

 

Kouluratsastuksen tulokset

Esteratsastuksen tulokset